Menu

Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu door op de link te klikken.
Op aanvraag kunnen wij het hackfort menu ook voor lunch serveren.

Het is weer tijd voor wild dus hebben wij ook een wildmenu,
bekijk deze hier : W I L D – M E N U

H A C K F O R T  –  M E N U

Romig soepje van spruitkool en spekjes
Of
Preisoep met Port Salut en verse kruiden

***

Gehakt van Hackfort rund en croute
met Madeira en kappertjes-mayonaise
Of
Gebakken Mosselen met stokbrood

***

In port gestoofde Hackfort rund van boerderij de Rietberg
Met gekarameliseerde uien en bieten-uitjes
Of
Warm gerookte zalm met Hollandaise en peterselie
Of
Verse groenten in een pittige saus met gekookt ei en rijst

***

Kostdeeg met amandelspijs en kaneel
Of
Granite van rode kool en stoofpeer

Menu 3-gangen     € 26,50
Menu 4-gangen     € 32,50

Start typing and press Enter to search