Menu

Menu

Begin maart heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons lunchmenu.


Hackfort-menu Diner

Bietensoep met mascarpone
Of
Soepje van rode snijbiet
***
Gevulde paddenstoelen uit de oven

***

Gebraden achterbout van het Hackfort rund
Van boerderij de Rietberg
Of
Vegetarisch groentetaartje
Of
In Roomboter gebakken Meerval

***

Volle kwark van Urtica de Vijfsprong met
een compote van appel, rozijnen en citrus
Of
Huisgemaakte appeltaart met vanille saus

Indien u specifieke dieetwensen heeft kunnen wij ons menu altijd voor u aanpassen.

Menu 3-gangen                                      € 25,50

Menu 4-gangen                                      € 30,50

Start typing and press Enter to search