Menu

Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu door op de link te klikken.

 


Op aanvraag kunnen wij het hackfort menu ook voor lunch serveren.

 

Cappuccino van groene asperge met een schuim van gerookt spek
Of
Soepje van spinazie
***
Moestuinthe van Hackfort
Of
Huisgerookte kalfs bavette met een citrus dressing
***
Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit:
Sucade van het Hackfort rund van boerderij de Rietberg
Of
Tarte tatin van verse groenten, champignon en geitenkaas
Of
Zeewolf in roomboter gebakken met uitgebakken huisgerookte spek
***
Ijs van wilde watermunt met rabarber uit de tuin
Of
Bavarois van jonge venkel, dragon en viooltjes met een siroop van rozenwater en zuring

Indien u specifieke dieetwensen heeft kunnen wij ons menu altijd voor u aanpassen.

Menu 3-gangen                                      € 25,50

Menu 4-gangen                                      € 30,50

Start typing and press Enter to search