Keuken van Hackfort
Baakseweg 6 – 7251 RH Vorden
0575 55 50 15

 

dinsdag t/m donderdag 10.00 – 17.00 uur
vrijdag t/m zondag 10.00 – 21.00 uur

H A C K F O R T- M E N U

vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 u
12.11 t/m 27.11.2021

Rouleau van eend met
een parfait van kippenlever,
een gelei van kweepeer, pompoen, stroop van koffie en knapperige tuinbonen

Of

Tartaar van crapaudine-bietje met appel, dille,
appelgelei, walnoot en bundelzwam
geserveerd met veenbes, mayonaise en
een crème van lavas en bramenblad

***

Caldo verde soep van rode boerenkool uit het hof

Of

Traditionele uiensoep

***

Lasagne van rösti en palmkool met ratatouille van paddenstoelen en schorseneren, paddenstoelen bitterbal en
een hollandaisesaus van hazelnoot

Of

Slavink van duif, gerookte crapaudine-biet, pastinaak, pistache en saus van rode bosbes

***

Panna cotta van hazelnoot een crème van mascarpone & vanille,
parfait van nootmuskaat en bakbanaan

Of

Taartje van amandelspijs en peer met
schuim van nootjes en venkel-ijs

Menu 3-gangen         € 31,50
Menu 4-gangen         € 36,50


W I L D – M E N U

Het wild seizoen is weer begonnen en daarom serveren wij deze tijd naast ons Hackfort menu twee wild gerechten.

Voorgerecht:

Duivenborst op een salade van linzen en rode biet geserveerd met bloedworst en een bavarois van rucola uit het hof

***

Hoofdgerecht:

Herten rug filet
met een stamppot van mosterdblad, smoutappeltjes en een jus met rozemarijn

In combinatie met Hackfort menu
supplement voorgerecht € 4,-
supplement hoofdgerecht € 7,-

DINER

ARRANGEMENTEN

LUNCH

HIGH TEA

LUNCH

DINER

HIGH TEA

ARRANGEMENTEN

Restaurant De Keuken van Hackfort is een restaurant in Vorden en is prachtig gelegen op landgoed Hackfort.

WAAR GENIETEN 'NATUURLIJK' IS

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw winkelmandje is leeg