Hackfort diner
Een avond vol culinaire verrassingen
Op vrijdag, zaterdag en zondagavond nodigen wij u uit voor een bijzonder diner vanaf 18.00 uur. Ons 3- of 4-gangen Hackfort Menu, wisselt iedere 3 weken.
Laat u verrassen door de creativiteit van onze koks. Wanneer u specifieke dieetwensen heeft, geef vooraf uw keuze door en wij passen de gerechten waar mogelijk aan of verrassen u met een ander gerecht.
Reserveren wordt aangeraden om uw plek te garanderen.
Prijzen
3-gangen Hackfort menu € 42,50
4-gangen Hackfort menu € 49,50
Dinerkaart 24.10 - 09.11.2025
Voorgerechten
Salade van albacore tonijn met roodlof, kaviaar van zeewier en een crème van mierikswortel
Pavé van knolselderij met beukenzwam, arancini van truffel, gekarameliseerde appel en bietenstroop
Soep
Aardappel-knolselderij soep met mosterd en pompoenpitolie
Romige soep van eekhoorntjesbrood met lavas
Hoofdgerechten
Saltimbocca van landhoen met prosciutto, salie en romige saus van zuurkool
Bourekas van brooddeeg gevuld met oesterzwam, palmkool, pronkbonen en gepofte paprika
Sukade van hert met spruitkool, crème van paarse peen en kruidige wildjus (supplement 7,-)
Nagerechten
Bordalou van peer met nougat van amandel, speculaas en vanille roomijs
Pastinaak flan met sinaasappel, krokante pastinaak, steranijs, en een crumble van rode biet