28 oktober 2021
18:00
Gelukkig is het nu weer mogelijk om workshops te geven bij de Keuken van Hackfort! Daarom biedt het restaurant in samenwerking met moestuin medewerker Derk Huizinga ook dit najaar weer diverse workshops aan. In de herfst is er een overvloed aan groente en fruit en daar kun je heel veel lekkere dingen van maken!
Chutneys komen uit India, waar het smoorheet is en waar groente en fruit snel moeten worden gegeten of geconserveerd. Chutneys maken is een kookproces, waarbij groente en fruit met elkaar vermengd kunnen worden. Je kunt eindeloos variëren met combinaties van groente, fruit en kruiden. We gaan het allemaal doen tijdens de workshop. Lekker als dressing in de sla, bij de borrel, nasi, bami, een bonenschotel en nog veel meer…!
De workshop is van 18.00 – 20.30 uur bij restaurant Keuken van Hackfort, Baakseweg 6 in Vorden. Dit omdat het restaurant tussendoor kleine bijpassende gerechtjes serveert. Zo worden de deelnemers geïnspireerd om alles wat ze maken te combineren tot bijzondere gerechten.
De kosten bedragen € 32,50 per persoon (8% korting voor leden van Natuurmonumenten)