26 oktober 2021
18:00
Gelukkig is het nu weer mogelijk om workshops te geven bij de Keuken van Hackfort! Daarom biedt het restaurant in samenwerking met moestuin medewerker Derk Huizinga ook dit najaar weer diverse workshops aan. In de herfst is er een overvloed aan groente en fruit en daar kun je heel veel lekkere dingen van maken!
Kastanjes en kweeperen maar ook ander fruit zijn bij uitstek ingrediënten die er in het najaar in overvloed zijn. Maar wat kun je daar eigenlijk mee doen? We gaan een heerlijke ouderwetse pastei maken en een taart bakken. En van de kweeperen maken we een fruitige lekkernij. Aan het eind van de avond weet je dus hoe je deze bijzondere producten kunt benutten.
De workshop is van 18.00 – 20.30 uur bij restaurant Keuken van Hackfort, Baakseweg 6 in Vorden. Dit omdat het restaurant tussendoor kleine bijpassende gerechtjes serveert. Zo worden de deelnemers geïnspireerd om alles wat ze maken te combineren tot bijzondere gerechten.
De kosten bedragen € 32,50 per persoon (8% korting voor leden van Natuurmonumenten)