Keuken van Hackfort
Baakseweg 6 – 7251 RH Vorden
0575 55 50 15

 

dinsdag t/m donderdag 10.00 – 17.00 uur
vrijdag t/m zondag 10.00 – 21.00 uur

Workshop fruit conserveren – Derk Huizinga

Datum evenement:

19 oktober 2021

Tijd evenement:

18:00

Gelukkig is het nu weer mogelijk om workshops te geven bij de Keuken van Hackfort! Daarom biedt het restaurant in samenwerking met moestuin medewerker Derk Huizinga ook dit najaar weer diverse workshops aan. In de herfst is er een overvloed aan groente en fruit en daar kun je heel veel lekkere dingen van maken!

Fruit kan op allerlei manieren worden geconserveerd. Je kunt vruchten drogen, konfijten, er zoetzuur,  jam, likeur of siroop van maken. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met een aantal van die methodes . Daarvoor gebruiken we verschillende soorten fruit. Je kunt dus kiezen wat je wilt gaan doen, zodat je aan het eind van de avond met iets lekkers naar huis gaat.

De workshop is van 18.00 – 20.30 uur bij restaurant Keuken van Hackfort, Baakseweg 6 in Vorden. Dit omdat het restaurant tussendoor kleine bijpassende gerechtjes serveert. Zo worden de deelnemers geïnspireerd om alles wat ze maken te combineren tot bijzondere gerechten.

De kosten bedragen € 32,50 per persoon (korting voor leden van Natuurmonumenten)

Sorry, Event Expired
Total Seats: 30

Event Schedule Details

  • 19 oktober 2021 18:00 - 20:30
Deel dit evenement
Toevoegen aan jouw agenda
0
    0
    Winkelmandje
    Jouw winkelmandje is leeg