Keuken van Hackfort
Baakseweg 6 – 7251 RH Vorden
0575 55 50 15

 

dinsdag t/m donderdag 10.00 – 17.00 uur
vrijdag t/m zondag 10.00 – 21.00 uur

LUNCHKAART

Voor de lunch zijn wij dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

 MENU VOORJAAR 2021

Wisselde soep

 

Kroketten met bruinbrood

  • Ambachtelijke runderkroketten
  • Groenten kroketten
  • Ambachtelijke garnalenkroket
Shakshuka, een schaaltje met een Bio eitje van boerderij de Baankreis, gepocheerd in een kruidige tomatensaus met groenten geserveerd met bruinbrood,
  • met gehakt van Hackfort rund van de Rietberg
  • vegetarisch

 

Salade met huisgemaakte falafel, geitenkaas, harissa en een frisse yoghurt, dille-saus

Omelet verse oogst, met Bio eitjes van boerderij de Baankreis met of zonder spek van Buitengewone varkens
Bruin brood met;
  • gerookte zalm, gebakken ui en tomaten – dille vinaigrette
  • Nederlandse brie van boerderij Köning, noten en een gelei van Hackfort honing en paardenbloem.
Quiche met geitenkaas, asperge en een
yoghurt, dille saus
Quiche Lorraine met spek van buitengewone varkens en kaas van Urtica 
Hackfortburger met rund van boerderij de Rietberg,
huisgemaakte chutney en rauwkost van het seizoen
Frites met kruidenmayonaise

 

 – Vegetarisch

 – Veganistisch

 – Glutenvrij

 – Lactosevrij

Veel van onze gerechten kunt u ook op verzoek gluten- en/of lactosevrij bereid worden.

DINER

ARRANGEMENTEN

LUNCH

HIGH TEA

LUNCH

DINER

HIGH TEA

ARRANGEMENTEN

WAAR GENIETEN 'NATUURLIJK' IS

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw winkelmandje is leeg