Keuken van Hackfort
Baakseweg 6 – 7251 RH Vorden
0575 55 50 15

 

dinsdag t/m donderdag 10.00 – 17.00 uur
vrijdag t/m zondag 10.00 – 21.00 uur

:LUNCHKAART

Wij mogen u weer verwelkomen op ons terras!

– dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 uur koffie/thee om mee te nemen. 
– reserveren voor het terras kan om 12.00 uur en om 14.00 uur
– wij nemen enkel reserveringen aan voor 2 personen
– wanneer een gezelschap uit 1 huishouden komt kunnen wij grotere reserveringen aannemen


MOEDERDAG LAZY SUNDAY LUNCH:

Op deze dag kun jij je moeder verwennen met een heerlijke
Lazy Sunday lunch van de Keuken van Hackfort!
Het is dit jaar mogelijk om de Lazy Sunday lunch 
af te halen en thuis te genieten, 
maar het is ook mogelijk ( als het weer het toelaat ! )
om exclusief te genieten op ons speciale
moederdag terras in de kasteel tuin!
(voor de kasteeltuin zijn er een beperkt aantal plaatsen en reserveren kan om 13:00 uur)

Reserveren voor de lazy sunday lunch via de mail of telefonisch

Komkommer – radijssoep

Mini quiche met asperges, daslook, kaas en zalm

Bagel met muhammara, eiersalade en basilicum

Sandwich met carpaccio, oude kaas van Urtica en pompoenpitten pesto

Citroen tartelette

Aardbeien Romanoff 

21,50 per persoon

 MENU VOORJAAR 2021

Wisselde soep

 

Kroketten met bruinbrood

  • Ambachtelijke runderkroketten
  • Groenten kroketten
  • Ambachtelijke garnalenkroket
Shakshuka, een schaaltje met een Bio eitje van boerderij de Baankreis, gepocheerd in een kruidige tomatensaus met groenten geserveerd met bruinbrood,
  • met gehakt van Hackfort rund van de Rietberg
  • vegetarisch

 

Salade met huisgemaakte falafel, geitenkaas, harissa en een frisse yoghurt, dille-saus

Omelet verse oogst, met Bio eitjes van boerderij de Baankreis met of zonder spek van Buitengewone varkens
Bruin brood met;
  • gerookte zalm, gebakken ui en tomaten – dille vinaigrette
  • Nederlandse brie van boerderij Köning, noten en een gelei van Hackfort honing en paardenbloem.
Quiche met geitenkaas, asperge en een
yoghurt, dille saus
Quiche Lorraine met spek van buitengewone varkens en kaas van Urtica 
Hackfortburger met rund van boerderij de Rietberg,
huisgemaakte chutney en rauwkost van het seizoen
Frites met kruidenmayonaise

 

 – Vegetarisch

 – Veganistisch

 – Glutenvrij

 – Lactosevrij

Veel van onze gerechten kunt u ook op verzoek gluten- en/of lactosevrij bereid worden.

DINER

ARRANGEMENTEN

LUNCH

HIGH TEA

LUNCH

DINER

HIGH TEA

ARRANGEMENTEN

WAAR GENIETEN 'NATUURLIJK' IS

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw winkelmandje is leeg