Bewust en lokaal
Bij De Keuken van Hackfort kiezen we bewust voor kwaliteit en duurzaamheid. We werken zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers om inzicht te hebben in de herkomst en vervaardiging van de producten die wij gebruiken. Dit is niet altijd de makkelijkste weg, maar wel de juiste.
Door de voedselketen kort te houden, creëren we niet alleen pure, seizoensgebonden gerechten, maar dragen we ook bij aan een betere wereld. We hopen hiermee bewustwording te stimuleren bij onze gasten én collega’s, zodat samen genieten hand in hand gaat met verantwoord ondernemen.
Wij blijven altijd op zoek naar mooie nieuwe lokale producten.
Stichting Urtica de Vijfsprong
zuivel
Idylle bloemen (bio)
bloemen
het Klavier Vorden
vleugel Westerholtzaal
Groene Takken - Eetbaar hout
Shii take Stammetjes
WilderLand
thee
Klein Gotink
kroketten & bitterballen
Hackfort Bier
bier
Land van Ons
diverse producten
Dorstlust
ice tea
Mr. Jazz - Ong Alok
concerten
Peeze
koffie
de Pelikaan
thee
van Asselt Vorden
brood
Natuurmonumenten
eigenaar landgoed Hackfort
Smit Wijnhandel
wijnen