Vandaag gesloten. Morgen open: 10:00 – 17:00 uur
Ó

Bewust en lokaal

Bij De Keuken van Hackfort kiezen we bewust voor kwaliteit en duurzaamheid. We werken zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers om inzicht te hebben in de herkomst en vervaardiging van de producten die wij gebruiken. Dit is niet altijd de makkelijkste weg, maar wel de juiste.

Door de voedselketen kort te houden, creëren we niet alleen pure, seizoensgebonden gerechten, maar dragen we ook bij aan een betere wereld. We hopen hiermee bewustwording te stimuleren bij onze gasten én collega’s, zodat samen genieten hand in hand gaat met verantwoord ondernemen.

Wij blijven altijd op zoek naar mooie nieuwe lokale producten.

Stichting Urtica de Vijfsprong

Idylle bloemen (bio)

het Klavier Vorden

vleugel Westerholtzaal

Groene Takken - Eetbaar hout

Shii take Stammetjes

WilderLand

Klein Gotink

kroketten & bitterballen

Hackfort Bier

Land van Ons

diverse producten

Dorstlust

Mr. Jazz - Ong Alok

Peeze

de Pelikaan

van Asselt Vorden

Natuurmonumenten

eigenaar landgoed Hackfort

Smit Wijnhandel