LEVERANCIERS
Omdat wij inzicht willen hebben in vervaardiging van de producten die wij gebruiken, werken wij zo veel mogelijk met lokale leveranciers. Bewust keuzes maken is niet altijd de makkelijke weg. Door de voedselketen zo kort mogelijk te houden, willen wij bewustwording creëren, bij onze gasten en ook bij onze collega’s.
DE HOF VAN HACKFORT – NATUURMONUMENTEN
De historische moestuin heeft rond 1850 zijn huidige vorm gekregen. Het levert ons groenten, bloemen, fruit en kruiden. In het hoogseizoen werken ongeveer 30 vrijwilligers iedere dinsdag, woensdag en donderdag in de moestuin. Wij gebruiken een groot deel van de groenten in het restaurant en de vrijwilligers verkopen de groenten als zij aan het werk zijn vanaf een tafel in de tuin.
DE NIEUWE BAANKREIS
EIEREN
STICHTING URTICA DE VIJFSPRONG
ZUIVEL
MAARTEN SMIT
WIJNEN
WEELDERNIS
BLOEMEN
DE KRUISBRINK
GROENTE
KORENBLIK
GROENTE
DUTCH CANADIAN FOOD LINE
VIS
DE PELIKAAN
THEE
FRANK ONG-ALOK
LIVE in het Kasteel
Brouwerij De Biertafel
HACKFORT BIER
Eerste en Tweede Kerstdag open voor lunch & diner.
31 december,1 januari & 6 t/m 12 januari gesloten
WAAR GENIETEN 'NATUURLIJK' IS