Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu (door op de link te klikken).

Bekijk hier ons WILD menu (door op de link te klikken).

Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij geopend voor lunch en diner.
Wij zullen een aangepaste lunchkaart serveren en een 5-gangen Kerst-menu

Onderstaand ons diner-menu voor de vrijdag en zaterdag avond.
Op aanvraag kunnen wij het hackfort menu ook voor lunch serveren.

H A C K F O R T  –  M E N U

Romige soep van prei uit de tuin
Of
Heldere paddenstoelen soep
***
Winterse salade van spruitjes,
palmkool en druiven
Of
Gegrilde schorseneren met gemarineerde peer, 
geitenkaas en amandel
***
Kibbeling met oosterse paksoi en een crème van pastinaak
Of
Ravioli van pompoen met bouillon van pompoen, paddenstoelen en salie
Of
Winterse stooftaart van Hackfort rund met zuurkool

***
Crêpe Suzette met sinaasappel rotsjes en speculaas-roomijs
Of
Appel salade met panna cotta en appel-ijs

Menu 3-gangen     € 29,50
Menu 4-gangen     € 34,50

 

Start typing and press Enter to search