Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu (door op de link te klikken).

Onderstaand ons diner-menu voor de vrijdag, zaterdag en zondag avond.

H A C K F O R T  –  M E N U

Soep van snijbonen, bloemkool en tijm

of

Soep van witerpostelein met smeuige aardappel
en gele dooierzwam

***

Terrine van jonge knolselderij met
een ceviche van kikkererwten en aubergine
of

Zalmtartaar met aardbeien,
blad van Oostindische kers en rucola-olie

***

Harderfilet met Verveine-olie, lof,
zacht prei-hart en een saus van mosterd
of
Canette met een dragon-aardappel kroket, gekonfijte uitjes
en een jus van rozijnen
of
Spanakopita met feta, palmkool en snijbiet
en een saus van walnoten

***
Chocolademousse met witte stoofpeer en een schuim van granaatappel
Of
Wortelcake met walnoten-ijs

 

Menu 3-gangen     € 31,50
Menu 4-gangen     € 36,50

 

Start typing and press Enter to search