Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu (door op de link te klikken).

Onderstaand ons diner-menu voor de vrijdag en zaterdag avond.
Op aanvraag kunnen wij het Hackfort menu ook voor lunch serveren.

H A C K F O R T  –  M E N U

Soep van rode linzen en wortel met Ras el Hanout
of
Romige mosterdsoep met lente-ui en pompoenpitten-olie

***

Kroketje van aubergine met harissa- crème en een spitskool – komijn salade
of
Gerookte zalm met tofu, dille, lente-ui en komkommer

***

Snoekbaars met polenta en raapstelen
of
Paddenstoelen rouleau met groene asperges, salie en walnoten crème
of
Lamsfilet met gepofte paprika, pesto en knoflook gnocchi

***
Citroen tiramisu met citroen-honing en mint
of
Yoghurt parfait met gekonfijte biet en basilicum-suiker

 

Menu 3-gangen     € 29,50
Menu 4-gangen     € 34,50

 

Start typing and press Enter to search