Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu (door op de link te klikken).

Onderstaand ons diner-menu voor de vrijdag, zaterdag en zondag avond.
Op aanvraag kunnen wij het Hackfort menu ook voor lunch serveren.

H A C K F O R T  –  M E N U

Soep met sugarsnaps, kokos en kurkuma
of

Soep van prei en meiraap met radijs

***

In biet en bruine suiker gekonfijte zalm
met salade van venkel en sinaasappel
of

Krieltjessalade met sperziebonen, ei,
pecan-noten, een mousse van Taleggio en aalbessen-dressing

***

Scholfilet met wortel risotto en rivierkreeftjes
en een saus van basilicum
of
Hackfort rund met reiben kuchen van aardappel&peterselie
en ratatouille uit het hof
of
Gegrilde knolselderij en een loempia van koningszwam
met een saus van koningskruid

***
Tartaar van watermeloen en sorbet van meloen
of

Bavarois van kersen met chocolade-ijs

 

Menu 3-gangen     € 31,50
Menu 4-gangen     € 36,50

 

Start typing and press Enter to search