Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu (door op de link te klikken).

Onderstaand ons diner-menu voor de vrijdag, zaterdag en zondag avond.
Op aanvraag kunnen wij het Hackfort menu ook voor lunch serveren.

H A C K F O R T  –  M E N U

wortel gember soep met geroosterde hazelnoot en citroentijm
of

Soep van beukenzwam met Acidophilus

***

Dun gesneden Hackfort rund met Mungbonen
ei, geroosterde pastinaak en een dressing met appel azijn
of

Pate van gerookte tofu, miso, cashewnoten en cranberries
met gepofte zonnebloempitten

***

Boeuf Bourgignon van Hackfort rund met Achterhoekse wijn
of
Kabeljauw gestoofd in savooiekool
of
Samosa’s met zoete aardappel, rozijnen, karwei en Raita

***
Taartje van pruimen met hangop en Hackfort honing
Of
profiterole met aardbeienmousse en vanille-ijs

 

Menu 3-gangen     € 31,50
Menu 4-gangen     € 36,50

 

Start typing and press Enter to search