Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu (door op de link te klikken).

Bekijk hier ons WILD menu (door op de link te klikken).

Onderstaand ons diner-menu voor de vrijdag en zaterdag avond.
Op aanvraag kunnen wij het hackfort menu ook voor lunch serveren.

H A C K F O R T  –  M E N U

Soep van wortel en gember
Of
Pastinaak soep met pesto van boerenkool

***

Carpaccio van biet met zijdentofu en sesam-dressing
Of
Salade met witlof, appel, geitenkaas en noten

***

Grove hutspot met gegrilde makreel
Of
Grove palmkool-stamppot met keizerboleten, bonen-creme en roggejus
Of
Rollade van Hackfort rund met gepofte aardappel, pompoen en knoflook

***

Pure chocoladetaart met een gelei van kersenbier

Of

Gemarineerde sinaasappel met boeren yoghurt-ijs

 

Menu 3-gangen     € 29,50
Menu 4-gangen     € 34,50

 

Start typing and press Enter to search