Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu (door op de link te klikken).

Onderstaand ons diner-menu voor de vrijdag, zaterdag en zondag avond.

H A C K F O R T  –  M E N U

Sinaasappelsoep met basilicum en knoflook

of

Bos-Cappuccino met espuma van Eekhoorntjesbrood

***

Salade van wortel, biet en appel met warme geitenkaas en hazelnoot
of

Marbre van Hackfort rund een eend met een marmelade van gember en mosterd
en een bospeen dressing

***

Rode poon met een creme van zoete aardappel en prei, 
boerenkoolchips en een paprikasaus
of
Taartje van spinazie en Mecorino met fenegriek, gepofte paprika en sesamdressing
of
Biefstuk met gebraiseerde zuurkool, amandelaardappel
en een port-morilles aus

***
Apfelstrudel met vanille-creme en kaneelsaus
Of
Bavarois van mandarijn met pure chocolademousse en roomboter-babbelaar

 

Menu 3-gangen     € 31,50
Menu 4-gangen     € 36,50

 

Start typing and press Enter to search