Menu

Begin maart 2017 heropenden wij met trots de brasserie. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn weer hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat wij hun producten in ons menu kunnen tonen. Tevens proberen wij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren.

Bekijk hier ons Lunch-menu (door op de link te klikken).

Bekijk hier ons WILD menu (door op de link te klikken).

Onderstaand ons diner-menu voor de vrijdag en zaterdag avond.
Op aanvraag kunnen wij het hackfort menu ook voor lunch serveren.

H A C K F O R T  –  M E N U

Gepofte knoflooksoep met grove andijvie
Of
Soep van schorseneren met ham van Buitengewone varkens
***
Terrine van noten en groenten uit de tuin
Of
Salade met geroosterde bloemkool roosjes, warm gerookte zalm en mosterd
***
Kabeljauw met spinazie en Hollandaise saus
Of
Gebakken spruitjes met pastinaak, oerwortel, kaas en cashewnoten
Of
Stoofpotje met bonen en kruidkoek

***
Chocolade taart met abrikozenjam en goudsbloem
Of
Warme geitenkaas met een gelei van kweepeer en stoofpeer

Menu 3-gangen     € 29,50
Menu 4-gangen     € 34,50

 

Start typing and press Enter to search